Mama ir Sunelis 491 d atgal Citata('2088428','2088428','6','1251')">Pranešti apie šlamštąMama rašo snui į kalėjimą:
Sūneli, kai tave pasodino, visai blogai pasidarė... Ūkis neprižiūrėtas, daržas nesukastas, bulvės nepasodintos - ką daryti - nežinau!
Sūnus rašo atsakymą:
Mama, tu geriau darže nesikapstyk... Tiek visko iškasi, kad ir tave pasodins, ir man dar pridės...
Ir vėl mama rašo:
Sūneli, kartu su tavo laišku atvažiavo ir policija. Perrausė visą daržą, nieko nerado, pikti kaip velniai išvažiavo.
Sunus atsako:
Mama! Kaip galėjau - padėjau. Bulves jau patys sodinkit...
PETRIUKAS
mama nusiuncia petriuka i gelezinkelio stoti paziureti,kada isvaziuoja traukinys.petriukas gryzta po lygiai 2 valandu. - kur taip ilgai buvai,petriuk? -juk pati sakei paziuret kada traukinys isvaziuos...
Kostas sope :D
Einu viena diena i parduotuve su draugu.Na uzeinam mes i parduotuve ir apsipirkinejam :D.Kostas paeme 5 pakelius cukraus :P.Prieinam mes prie kasos :D ,ir
pardaveja kai pakele cukraus pakeli viskas nubirije ant zemes :D xD .Jinai prisisikus i kelnias pakviete valitoja :P ji surinko cukru nuo zemes :D ir kaip mes paziuresjom i suma kure turim sumoket :D buwom be zado:D uz 5 pak cukraus suma:135 lt :D.Mes zvengem :D vos neapsimizom :D.Ir tai istorija buwo apie kosta kucko parduotuvei :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Petriukas kalba ir kas antrame zodyje keiksmazodziai. Mama sako:
- Petriuk kad negirdeciau keiksmazodziu pries kuniga..! O uz tai tau nupirksime dvirati.
Jau atejo kunigas, o tuo tarpu mama ruose wakariene. Petriukas atejo prie stalo ir pamato dwi museles ir susuko:
- Pochui tas dviratis, bet man jus nesipisit pries kunigeli...
Petriukas gauna 10 :D
ateina petriukas i mokykla ir klausia jo mokytoja
-kur tavo pazymiu knygele?
-nuo tada ai gavau 10tetis dar visiems kaimynams rodo!
-petriuk, kodel tu vakar nebuvai mokykloje?-klausia mokytoja.
-man skaudejo galva,gerkle...
-betgi tave mate kieme spardant kamuoli.
-na, ir kas. juk koju man neskaudejo.
Smirdantis eziukas :D
Eina mociute su Petriuku.Uzeina lietus.Nera kur pasislepti.Mociute pakelia savo ilga sijona ir liepia Petriukui po jou sleptis.
Anukelis,jau pasislepaes klausia:
- O kas cia pas tave?
- Eziukas.
- Mociute,tas eziukas turbut padveses.
- Kodel?
- Tai,kad labai smirda.
Sedi po pamoku Petriukas 3 karta , Onyte ir Antaniukas po pirma. MOkytoja ateina ir sako:
-Nu greit sakot uz ka jus cia ?
Onyte vos ne verkdama :
-As uz... uz tai kad per pamoka kalbejau..
-O tu Antanai uz ka ?!
Anatas liudnai:
-Nusirasinejau nuo klasioko...
O petriukas sedi susiparines ir murma tyliai. Mokytoja :
-O ko tu cia pakliuvai gaspadoriau ?
-Uz keiksmazodzius !!
-Ir kokius gi ?
-Eikit jus nx...., nieko as jum nesakysiu, bo dar cia sedet liepsit.....
Autobuse senukas klausia berniuko: vaikeli, kur vaziuoji? -I Kauna. -O ka ten veiksi? -Islipsiu :)
-Kas tu????
-As teo
-Ka tu gali?????
-Viska!!!
-Parodyk uzpakali
-Kaip tik to ir atejau :D
petriukas klausia mamos argi zuikiai yra patys kvailiausi gyvunai mama atsako ; taip mano zuikuti.
Pirmas pasimatimas.Petriukas nezino ka daryti.ir sen ir ten niekaip nesugalvoja kaip cia sustriau pasirodyti pries merga.Ir staiga limuzinas vaziuoja-visas juodas,tamsinti langai.Petriukas pribega prie lango,kad ima barskinti i langa:
-Dede,dede. atidarykite langa!!!
Langas letai prasidaro, o ten skusta galva,kostiumuotas gezas:
-Petriuk kas atsitiko?
-Nu va as merginos laukiu ir noriu kaip nors sustrai pasirodyti.man uztektu kad pasisveikintumet su manim.
-Nu gerai petriuk.
Petriukas pareina su mergina privaziuoja juodas limuzinas ir letai prasivere langas:
-Svaikas petriuk...!!!
Petriukas:
-su tokeis vedarais nesisveikinu...
Burna
Parbega Petriukas werkdamas pas mama: -Mama, mama, wisi saiposi kad mano burna labai didele. -Netiesa waikeli, netiesa, -Guodzia ji mama,-Greiciau imk kastuwa ir eik walgyt...
:D
Grįžta Petriukas is sporto mokyklos ir dar nuo sleksčio šaukia:
-Mamyte aš sumušiau mokyklos rekorda!
-Viešpatie,-atsako mama,-ir vėl reikės mokėti
Komentarai: 2 Peržiūrėjo: 604
|